Hjärtan, …

i massproduktion blev det under lördagen tillsammans med Ted.
-Farmor, jag gör bara ett till. Blanda, kavla, tryck -enkelt och effektivt ( 🙂 ) Tillslut var degen nästan slut så skjuts in i ugnen och nu har de torkat klart.
*
Hjärtan = Kärlek enligt Ted och där har han ju absolut rätt. Hjärtat är också viktigt för vår hälsa och det är något vi tänker på dagligen här hemma just nu. Sambo fick en hjärtinfarkt för någon vecka sedan och de stod beredda på sjukhuset med att ”ballongspränga” och inoperera två stent i kärlen. Det gick bra men oron finns kvar och vi lever lite eljest just nu, att han sedan har stora problem med ledvärk och biverkningar av alla mediciner gör ju att humöret och lusten inte alltid är helt på topp, inte alls.
Därför piggar Ted;s kärlekshjärtan upp extra mycket för, -farmor, jag älskar dig.

*

106 Hjärtan – 72 av 183 2024
Mina egna teman hittar du här – Egna teman
Min utmaning hittar du här – Fotoutmaningen 2024
Du hittar fler deltagare på hemsidan hos 365 foton 2024

2 Responses

  1. Åsa

    Ljuvliga hjärtan. Jag förstår att de är både glädjande och tröstande att titta på. Alla goda önskningar till er att det ska fortsätta gå bra med läkning efter pärsen ni varit igenom. ❤️ Jag skickar ett uppmuntrande hjärta.

    • MargaretaG

      Tack, det går framåt här även om vi tänker mycket och tar det mer försiktigt med allt, speciellt svårt känns det med mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *