Familjeboken är min minnenas bok och framtidens.
Familjen blir stor när vi blandar från förr och nu, var det började vet jag inte men idén kom absolut fram när jag en kväll sitter och tittar på tidigare bilder av mina barn och samtidigt får en bild av mitt barnbarn, Ted drygt tre månader när jag skriver detta.

Idag är jag förärad med två underbara, Aurora och Ted. Den förstnämnda en fantastisk tjej som inte är mitt barnbarn men så nära ändå, bonus kallar en del det och visst är hon en fantastisk bonus som kom in i mitt liv för några år sedan.

Aurora och Ted

Bilden har jag fått av min svärdotter Carita och många av bilderna i albumen som kommer att skapas här kommer inte jag att ha fotat. En bild om dagen sade jag när han föddes och det har blivit så, både filmer och bilder.

Nu ska detta album innehålla fler än dessa två men har en känsla av att mycket kommer att handla om dem. Albumet som jag ska skapa till min familj -att gå in och minnas. Det kommer att ta tid, tid att plocka fram, skanna in gamla bilder och hitta dem -men förhoppningsvis får jag vara med ett tag till så det gör ingenting.