Det är mitt, … (41/365)

eller mina två mest använda –  min kamera och morgonrocken. Utan dessa två kan jag känna mig naken, oftast inte samtidigt men det händer också. Jag sålde bort allt vad Nikon heter under fjolåret då jag upptäckt Sony och deras spegellösa. Började med en riktigt liten Sony α6000 APS-C och var nöjd med den även om jag drömde om en fullformatare så … det hände bara och nu är jag även lycklig ägare till en Sony α7R II  -dessa två kameror är perfekt för oss med inte speciellt stora händer, alltid känns så mycket lättare nu. Morgonrocken då? Ja, att alltid springa omkring hemma med en filt är inte det ultimata så …

Det är mitt, …


2 Responses

  1. bpz3

    Hahaha! Äger varken morgonrock eller filt. Ingen pläd heller för den delen, men en pläd är ju en filt på något sätt;-) Däremot äger jag en Sony, vilket jag alltid har gjort sedan jag fick min första digitalkamera i present 2008. Okej då, inte sådana proffs-Sonyn som du, men idiotsäkra små pocketversioner som duger alldeles utmärkt till min ”tramsblogg”. Sony är bäst helt enkelt.

    • MargaretaG

      Du har rätt Beate, Sony är bäst, alla kategorier och det spelar ingen roll om jag kan eller inte den levererar. =) Skämt åsido, för mig är det helt enkelt så att … storleken har betydelse och det är bra kameror, har till och med en Sony till mobil numera -det bidde bara så när det skulle inhandlas en ny och ett bra pris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *