En bild om dagen, …

posted in: Avsändare Margareta | 0

25 december 2017

det har vi i fotogruppen sysslat, och sysslar med, under december månad. Kanske inte alltid den bästa månaden, men finns den … den bästa? Nej, och det här året har det verkligen visat sig att vi är ganska upptagna och inte alltid kan prioritera bilden som vi alla så gärna hade önskat.
Det har verkligen varit fullt upp och en del ganska tunga utmaningar under 2017. Varje år skriver jag att det blir nog lugnare nästa år. Faktiskt så har ett lugn smugit sig in hos mig för tillfället och ser fram mot att möta 2018 och allt vad jag kan göra av det året. Året kan aldrig erbjuda mig något utan det måste jag försöka fixa själv.

Annandag jul och här hemma går allt ganska sakta, inga speciella planer för dagen utan det blir vad det blir. Ute skiner solen och himlen är vackert skimrande i blått och rosa, snart är det mörkt igen men som tröst kan jag tänka – vi går mot ljusare tider. Vi har verkligen vädermässigt också haft ett konstigt år, ingenting har varit som förr eller har det kanske varit det? Bara våra förväntningar som inte stämmer med verkligheten. I alla fall har vi haft riktigt kallt några dagar, inte ovanligt men däremot det där regnet som avlöst kylan har inte känts okej. Lite väderskriv och vad ska jag sedan skriva om, inte mycket då någon säger att det finns mat på bordet även idag.

Mina ”en bild om dagen” hittar du här, inga stora mästerverk men har åtminstone klarat av det till idag. Får se vad resten av dagarna kan ge, två arbetsdagar återstår för min del det här året och tror att de blir ganska lugna.
Ha en fin fortsättning och kom ihåg att dagen blir vad du själv gör den till om inget annat dyker upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *