En spark i baken, …

posted in: Avsändare Margareta | 0
Behöver kanske lite eftertanke och inte rusa på …

och res dig upp ur stolen är något jag behöver allt oftare. Och det hjälper. Alldeles nyss fick jag det av vår lärare från skrivarkursen. Ska kanske inte påstå att hon sparkade mig så hårt utan mer med ett kreativt förslag, samtidigt som hon funderade hur det går för oss nu. Sagt och gjort, här kommer min tanka om motgång. Vilket jag hade igår.

Det här blev en riktig snabbis men ska fundera mer på ämnet motgång. Det är inget jag lider brist på mellan varven. Eller kanske det är så att mitt huvud inte riktigt hinner med innan jag agerar?

Mobil i stengolv
plånboken blev flugsmälla
Livet tillbaka
ladda och uppdatera
Nej suck och stön, stengolvet!

-Jag gör alltid mitt bästa även om det inte blir bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *