Ett riktigt tillhåll, …

törs jag nog påstå att det är för ”trogna” hårdrockare, jag tillhör inte dem. Har till och med hört att de finns de som reser runt i olika städer för att samla på tröjor och annat som butiken erbjuder. Du ska aldrig köpa en till någon som aldrig varit där, utan de ska själv besöka platsen, även det har jag hört. Måste erkänna att jag köpt en tröja, både till mig själv och Ted trots att jag ”avskyr” hårdrock -bara för att. Nu har jag aldrig haft på mig min den ligger nog och skräpar i någon byrålåda.

*

*

298 Tillhåll – 64 av 180 foton 2023
Mina egna teman hittar du här – Egna teman

Min utmaning hittar du här 365 foton 2023

Du hittar fler deltagare på hemsidan hos 365 foton 2023

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *