Hjälp mig, … (49/365)

ut snälla! Så kändes det att den lilla sädesärlan ropade till mig när hen försökte ta sig ut från det gamla magasinet som den lyckats ta sig in i men inte ut. Vi försökte men det var låst åt alla håll och kanter och då det är en privat byggnad kunde vi inget göra och hoppas att den på något sätt lyckades eller att de jag pratade med kunde kontakta ägaren.

Hjälp mig, …


4 Responses

 1. Anneli - A'la Foto

  Usch! Nu fick jag ont i magen! Hoppas verkligen att den klarade sig ut så den inte behövde dö en långsam död därinne! 🙁 Det var en fin bild! Jag hade önskat lite mera tryck i svärtan men den passar i gråskala!

  • MargaretaG

   Det har tagit ett tag för mig att kommentera då jag inte ens öppnat min blogg sedan 1 maj. Ja, jag hoppas också att de klarade sig och de kunde rädda det lilla livet.

 2. canonullis

  Stackars liten! Vad fin bilden blev i svartvitt, det förstärker frustrationen hos den lilla fågeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *