Inte helt torrlagd, …

men nästan känns det som på många olika sätt. Här på ön har det inte regnat sedan … jag kommer för tillfället inte ihåg vad som sagts men länge sedan är det i alla fall, på sydsidan. Där jag brukar fota ”mina” små vita mossblommor eller kanske mer marktäckare är det alldeles torrlagt. Kommunen Arona har även gått ut med att vi ska vara sparsamma med vattnet, det är vattenbrist och någon morgon har strålen inte varit som vanligt. Det är bara att acceptera och hoppas att regnet kommer till ön snart, när vi har åkt hem. =)

Även jag är torrlagd på inlägg och besök hos er alla, det verkar som att fjolåret upprepar sig. Nu beror det på andra orsaker, trodde jag skulle lägga upp massor här vid lugna stunder men tyvärr krånglar min dator. Det tar alldeles för lång tid, den lilla klarar inte allt i alla fall inte i den takt som jag önskar. Törs inte heller klicka med musen då öppnar sig ”allt” (dubbelöppnar) och då jag fotar i råformat måste jag öppna bilderna, att ha flera photoshop öppna klarar inte den här lilla rackaren. Jag gav nästan upp men nu när jag stängt ner de flesta autostarter så kommer jag in men det tar tid. När det är hockey kommer jag att ge den lite tid, då sitter vi här hemma.

Tur i alla fall att vi har Atlanten i närheten av torkan. Sedan är ju denna vulkanö en karg ö på många sätt även i vanliga fall och en hel del grönska finns det lite här och lite där.

Ps. Själva är vi inte helt torrlagda, sitter med ett gott glas rött och njuter på altan.

*

*

313 Torrlagd – 17 av 183 2024
Mina egna teman hittar du här – Egna teman
Min utmaning hittar du här – Fotoutmaningen 2024
Du hittar fler deltagare på hemsidan hos 365 foton 2024

2 Responses

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *