Kikar fram, …

gör även jag efter tre månaders bortavaro. Jag har knappt rört kameran under denna tid, visst har mobilkameran kommit fram vid olika tillfällen men det är allt. Oro och sjukdom har gjort sitt och sedan kom livet inte riktigt ikapp. Sommaren som försvann skulle jag kunna säga. Har fått godartade besked och nu borde jag sprudla av lust och energi. Tyvärr vill det inte riktigt komma fram, lusten och energin alltså. Innan besked, operation och sedan ytterligare besked har det tagit tid och den tiden hade jag verkligen kunnat nyttja på ett bättre sätt. De vanliga sommaraktiviteterna får vänta till en annan sommar. Bara att inse att livet inte är förutsägbart. Har gjort några tappra försök och den här båten får ge symbolik på hur jag försöker hitta tillbaka med små steg. Ljuset finns där och förhoppningsvis kommer allt annat också fram snart.

Får nog plocka fram lite av de bilder som klickats fram för att klara av mina 180, det var åtminstone tur att jag inte valde 365.

*

*

Kikar fram -Eget tema 1 – 21 av 180 foton 2023
Mina egna teman hittar du här – Egna teman

Min utmaning hittar du här 365 foton 2023

Du hittar fler deltagare på hemsidan hos 365 foton 2023

4 Responses

  1. Åsa

    Åh vad glad jag blir att du mår bättre! Jag har kikat in här ibland och tänkt på dig.
    Så vacker bild med det fina ljuset på båtens för och den mjuka speglingen. Fantastiskt fin som symbol för att gå framåt med försiktiga steg. Var rädd om dig och jag hoppas du snart hittar glädje och energi igen.

    • MargaretaG

      Tack för din kommentar, jag är förhoppningsvis snart där – hoppas jag och för min del är det nog så att jag varit trött innan och med allt så blev det lite värre med oro och inre stress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *