5 Responses

 1. maltanita

  Väldigt udda och tveksamt om det är så snyggt. Skulle nog själv tycka att den skullekännas lite klumpig om jag satt nära. Men jag gillar udda inslag och ideér och bilden är bra även om jag själv gärna hade sett den med lite mer distans. Färgen piggar upp och fångar blicken.

  • MargaretaG

   Nej, en cykel som gardin är ju inte det optimala den ska ju användas på ett mer aktivt sätt. Tack för din tanke kring bilden och för mig var det här perspektivet ganska viktigt då jag skulle ha med både cykeln och min son i bild och villa att den skulle ha det perspektivet mot honom. =)

 2. annettejuhlin

  Vilka otroliga bilder du tar! Jag fick tips från Beate, som jag ser har kommenterat här ovanför, om din sida, och det måste jag tacka henne för, du inspirerar verkligen med dina foton.

  • MargaretaG

   Tack för din kommentar och kul att Beate tipsat dig, henne har jag ”känt” bloggvis länge men sedan har ju jag gjort uppehåll under långa perioder i min tidigare blogg. Ska besöka dig och har en fotovän (IRL) som har samma efternamn som dig, inte det vanligaste.

 3. bpz3

  Cykeln är limegrön. Det räcker för mig som en utmärkt ”gardin”. Så himla läckert och annorlunda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *