Någon sorts svamp, …

kan till och med jag se att det är. Att artbestämma där går min gräns, kompetensen är långt under medel, även om jag känner till en del svampar samt verkligen gillar att sätta tänderna i dem. Men att plocka någon och servera, nja där går min gräns. Tänk om min säkerhet serverar något annat, något som liknar och jag trodde -hmmm. Denna lilla har jag i alla fall inte en aning om och minns några andra små jag fotade en gång, växande på spillning från ett djur. Det visade sig att jag fotat hallucinogena svampar, en svampart som innehåller psykedeliska ämnen. Kändes skönt att inte ha skrivit var jag fotat dem.

Nej, jag ska hålla mig till att fota dem medan andra plockar.

*

*

190 Någon sorts svamp – 42 av 180 foton 2023
Mina egna teman hittar du här – Egna teman

Min utmaning hittar du här 365 foton 2023

Du hittar fler deltagare på hemsidan hos 365 foton 2023

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *