Några bruna nyanser, …

finns det bland böckerna som går tillbaka i historien -ganska långt bak i några. Delar av mina föräldrars boksamling som jag har sparat. När jag tittar på dem i hyllorna så ser jag att de flesta av de gamla böckerna har bruna eller röda bokryggar. Gamla böcker är oftast vackra och även om de mest bara står där i hyllorna och samlar damm så har jag svårt att göra mig av med dem, trots att jag borde göra en ordentlig rensning, men det får blir bland de modernare.

***

30 Brun -32 av 365 foton 2022

Min utmaning hittar du här 365 foton 2022

Du hittar fler deltagare på hemsidan hos 365 foton 2022

4 Responses

  1. Åsa K

    Trevlig tolkning av temat. Vackra gamla böcker. Jag gillar att du låter dem fylla ut bilden lite diagonalt. Det ser livfullt ut.

    • MargaretaG

      Ja, det har du rätt i och i brist på fantasi var det dags att titta sig runt lite

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *