Sommaren är kort, …

posted in: Avsändare Margareta | 1

och det mesta, … Ja ni förstår vad jag menar samtidigt som den här sommaren har varit mycket bra för mig och min själ. Ett lugn och harmoni, en sommar då jag för första gången inte ens lämnat länet utan bara njutit och varit – tid till eftertanke och mycket annat. Vi har haft spanska vänner på besök i två veckor och inte fick de uppleva den där varma norrbottniska sommaren som jag berättat om och de inte riktigt trott på. Nu vet jag inte vad de tror längre men trivdes gjorde de och älskade vår luft och natur – även om en mygga kan göra illa.

Ett axplock av bilder, de jag hunnit titta på och framkalla – ingen röd tråd här inte.

  1. emikarlsson

    Vilken duktig fotograf du är. Flera bilder som jag tycker är underbara. //Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *