4 Responses

 1. bpz3

  Läckert!
  Tycker att du är så himla tekniskt lagd här – ja, inte vad gäller bilden, utan din blogg. Väldigt tekniskt avancerad, verkligen, men jag blir bara förvirrad av allt som snurrar. Hajar liksom inte vad som är ditt senaste inlägg. Dessutom tar din sida en himla lång tid att ladda ner. Å då har jag ändå högsta bredbandshastighet.

  • MargaretaG

   Har aldrig sett något som snurrar här, däremot har jag en slider i sidhuvudet med mina olika album och annat. Förstår inte varför det tar lång tid då det inte gör det för mig som har världens sämsta bredband – Bredbandsbolaget här hemma. Om du inte hajar vad som är senaste så förstår jag inte hur du kommer in, det senaste inlägget ligger alltid överst, men du kanske får någon hint om ett inlägg och hamnar där då du trycker på länken. Tråkigt att det går långsamt, men min tanke med detta var inte att från början överhuvudtaget använda sidan till annat än bilder, inga teman. På min tidigare sida har jag en slider som kör ännu mer egentligen, så jag vet inte och kan inte ge dig några svar. Hoppas du inte ger upp =)

 2. maltanita

  Vilken läcker bild ! Ser många vinklade detaljer och snyggt med den enhetliga, dämpade färgskalan. Tycker bilden förmedlar en stämning, känns lite rått och kallt vilket lockar att gå in i Bodegan, om den ännu existerar 🙂

  • MargaretaG

   Ja, den existerar men tyvärr så hade vi just stannat till vid en tidigare och hade lite tidspress vid tillfället så jag fick inte gå in och kika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *