-36 är riktigt krispigt, …

men en kort promenad fick det allt bli, behövde frisk luft och frisk luft fick jag. Kände mig absolut som den där igelkotten idag, vi sover bort kylan och återkommer till våren . Bara snabba byten mellan punkt a och b – igelkotten för att byta bostad och jag för att uträtta måsten. Kameran fick inte följa med och bara genom att snabbt ta upp kameramobilen för en bild gav mig en känsla av att mina händer snart är förfrusna och jag kommer att få amputera. 

Egentligen blir det mycket onödigt gnällande av mig under vinterhalvåret för vintern är vackert underbar och ljuset, de korta dagarna, är fantastiskt. I år har jag tänkt vara ute lite mer med kameran när temperaturen har höjt sig en aning, så där en
20 grader varmare eller helst 25. Det är endast ett övervägande fortfarande så verkligheten kan se annorlunda ut. Det är som med de flesta som ger nyårslöften … och om det inte vore för kylan och alla kläder som måste på.

*

168 Krispigt – 1 av 183 2024
Mina egna teman hittar du här – Egna teman
Min utmaning hittar du här – Fotoutmaningen 2024
Du hittar fler deltagare på hemsidan hos 365 foton 2024

8 Responses

    • MargaretaG

      Tack, gillar den också även om jag inte såg det förrän jag kom hem -kunde nog inte hålla mobilen helt still en stund i kylan.

    • MargaretaG

      En snabb promenad och blev lite mer ICM då jag nog inte höll kameran helt stilla samtidigt som det övriga blev fokuserat, har inget svar. Kanske fibblade med något framför kameran, fingrarna eller annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *