Även 2024, …

sitter jag här i början på året och är full av entusiasm, känner mig lika taggad som en igelkott i en kaktusodling. Det är som med solpelaren, det går spikrakt uppåt och allt ser så ljust ut. Jag går på halvfart och förhoppningsvis ska det hinnas med, 2023 klarade jag det inte av olika orsaker, men nu! Visst påminns jag om att kameran är verktyget och den har verkligen inte luftats mycket under en lång period. Inomhusträning får det bli med tanke på temperaturprognosen för denna vecka, just nu -30. Har ni sett en igelkotte under smällkalla vintern? Nej, förstod det och jag är som skrivet likadan.

Jag hoppas att någon följer med mig på min fotografiska resa genom året, och att inte alltid ta mina temaval och bilder alltför seriöst. Ska försöka hinna med att följa fler av er under 2024 för både inspiration, kreativitet och framförallt glädje att titta på andra bilder än mina egna.

*

*


Mina egna teman hittar du här – Egna teman
Min utmaning hittar du här – Fotoutmaningen 2024
Du hittar fler deltagare på hemsidan hos 365 foton 2024

6 Responses

 1. Åsa

  Oj oj! Vilket magiskt ljus. Så glad jag blir att du är med även i år. Dina bilder är så ljuvliga och inspirerande.

  • MargaretaG

   Ljuset är verkligen fint den här tiden. Det är mitt nyårslöfte (brukar inte ha några) så jag blir ju inte avslöjad förrän 31 december om jag inte klarar det. =)

 2. Claes Petersson

  Fantastisk himmel.

  Pixelcat ska ha fixat länken till min blogg, som du skrev om. Men när jag kollar kommer jag fortfarande till den tomma sidan. Vill du testa och se hur det fungerar från dig!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *