Med en riktigt God Jul, …

från mig och mina fotovänner avslutar jag årets fotoutmaning. Livet kom mellan 2023 och är året som jag verkligen inte vill ha tillbaka. För mig och min familj har det verkligen varit upp och ner, mest ner känns det som även om de lyckliga och fina stunderna verkligen funnits. Den här bilden visar en av de fina ögonblicken och jag lovar att det nog var en del som funderade vad vi sysslade med denna lördag. Hur jag gör 2024 vet jag inte ännu men jag brukar inte ge mig och kanske att det blir ytterligare ett år.
*

Välkomnande -Eget tema 12 – 75 av 180 foton 2023
Mina egna teman hittar du här – Egna teman

Min utmaning hittar du här 365 foton 2023

Du hittar fler deltagare på hemsidan hos 365 foton 2023

8 Responses

  1. Ottophoto

    Gott nytt år! Det är lite ups and downs i livet. Denna grupp är en positiv kick i livet. jag försöker ett år till. Önskar och vill att även du gör det. Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *