365 foton 2022

posted in: 365 foton 2022 | 0

För fem år sedan gav jag detta tema ytterligare ett försök, annat kom mellan och åren som följde har inte kameran och några större fototeman orkats med – förutom de i min fotogrupp IRL.
Nu tänkte jag faktiskt ge mig själv en chans och skulle någon mot förmodan läsa detta så vet jag inte heller själv hur jag tänkte, förutom att jag kände att inspiration behövs och lite kreativitet i mitt liv. En av mina fotovänner är med och har varit så i flera år, vet inte om hon gått i mål varje år men hon ger det åtminstone en chans och är nöjd med det. Så … det tänkte jag nu också vara.

Nu kör jag och funderar de sista bilderna som jag tog 2021, på nyårsafton, kommer mitt älskade barnbarn att vara motiv i mina teman? Det är ju han jag fotat 2021, 2020 och slutet av 2019. Så det finns väl en chans att jag kan hitta något med honom också.

Övriga som deltar kommer du att hitta på 365 fotons hemsida -följ länken via loggan.

Mina bilder för temat kommer du att finna här – 365 foton 2022


Avslutar med en av de sista bilderna jag tog 2021, nyårsaftonens stjärna * Kan ju inte skriva ett inlägg och inte ha med en bild, eller hur? En bildblogg utan bild?

Ted August funderar över andra säker är det nya året som var i närheten antågande tidsmässigt och tåg gillar han.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *