Belysning, …

vilken lyser upp mest den här tiden på dygnet? Kanske har de glömt att ändra av- och påknappen när ljuset är på väg tillbaka, några minuter varje dag. Om det är något som får mig att lysa upp lite mer så är det när ljuset återkommer, om än endast någon minut åt vardera håll. Tycker fortfarande att det är alldeles för mycket mörker, för låg temperatur, för mycket snö och för lite sol. Därför kommer jag att lämna landet och resa till ljuset, solen och värmen och när vi återkommer har förhoppningsvis vårvintern anlänt. Får stå ut här uppe nästan två veckor till så min förhoppning är, inget mer snöande, temperaturen håller sig runt nollstrecket och solen behagar visa sig under de ljusa timmarna.

Nej, vintern är inte något för mig och ja jag vet att jag kan flytta men saker förändras i livet och helt plötsligt står man där, med ett barnbarn! Det största ljuset i livet och det som gör att jag ändå klarar mig genom allt som vintern står för.

Sluta gnäll Margareta! Ja, vintern kan vara otroligt vacker och ljuset under vårvintern … då kan jag njuta. Att ge sig ut en solig dag och lapa sol, grilla och kanske pimpla lite tillsammans det kan vara, ja helt underbart.

Utan ljuset?

*

*

Belysning nr 15 – 2 av 180 foton 2023
Mina egna teman hittar du här – Egna teman

Min utmaning hittar du här 365 foton 2023

Du hittar fler deltagare på hemsidan hos 365 foton 2023

12 Responses

  • MargaretaG

   Nej det hade jag absolut bestämt men 180 bör jag ju kunna klara av, kanske 😉 Förstår att du är överraskad med tanke på vad jag sagt och stressen det brukar ge mig. Nu känner jag lugnet, får se hur det ser ut så där i oktober någon gång.

  • MargaretaG

   Förstår att du menar ljus och bilden – ja, det var det jag såg och nu kommer det sakta, ljuset, mer och mer för varje dag.

 1. Åsa K

  Så vacker och hoppingivande bild av ljuset som återvänder. Jag hatar också mörkret och längtar efter den dag jag kan cykla hem från jobbet utan att behöva tända lyktorna. Härligt att du ska resa söderut! Hoppas du får det riktigt bra och att det så småningom kommer lite bilder av sydliga miljöer att njuta av.

  • MargaretaG

   Ja, nu kommer ljuset och förhoppningsvis så blir det en del fotande, ambitionerna finns alltid sedan kan det bli annorlunda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *