Brytningstid, …

*

kan ge olika känslor beroende på var vi befinner oss. Varje nytt år kommer en ny siffra som vi ska lära oss och många tänker att nu är det dags att bryta upp från något, kanske en dålig vana, göra oss mer hälsosammare och så vidare. Själv ger jag aldrig några nyårslöften för jag vet att det nya året inte kommer att bli speciellt annorlunda, förutom den där nya siffran på året och i ålder. Sedan kanske det händer saker runt om oss som blir en riktig brytpunkt likt när pandemin slog till och hela vårt liv blev satt på prov. För mig blir det en när jag om någon vecka reser söderut efter att ha hållit mig i ”karantän” i tre år. Tre år känns som en lång tid men när jag tänker tillbaka så har det ändå gått relativt fort. Ett barnbarn har fötts och hans tid har jag med underbar glädje fått följa på nära håll och nu ska jag för första gången inte träffa honom på flera veckor, det känns som en brytningstid som jag måste lära mig klara av, för honom är det nog inga problem.

En brytningstid som vi många längtar efter är att slippa den orostid vi nu befinner oss i. Tänk att nu få läsa liknande rubriker i morgontidningen, det är något vi alla drömmer om.
Den här tidningen har min pappa sparat och idag finns den i min ägo. Jag har knappt vågat bläddra i den men bara framsidan visar vilken tid vi levde i då och hur det ser ut idag.

*

*

Brytningstid nr 23 – 1 av 180 foton 2023
Mina egna teman hittar du här – Egna teman

Min utmaning hittar du här 365 foton 2023

Du hittar fler deltagare på hemsidan hos 365 foton 2023

5 Responses

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *