365 foton 2023

Den 2 januari och nu sitter jag här och bestämmer mig för att göra ett försök även i år men börjar denna gång på halvfart och får se vart det bär mig, ett riktigt bra år och jag klarar 365 -men så brukar mina tankar vara i början av året, – i år ska jag. I år blir det mer fotograferande vilket innebär fler bilder, månntro om jag skrev så ifjol också men i år sker det.

Övriga som deltar hittar du via länken i loggan nedan

Mina inlägg hittar du här – 365 foton 2023

8 Responses

 1. Åsa

  Whoops… jag klistrade in senaste adress och råkade länka till din sida i stället för min egen. Så kan det gå när jag inte ger mig själv tid att tänka 🙂

 2. Åsa

  Vad roligt att du ska vara med igen. Jag gillar halvfart. Det ger lite mer tid att tänka och möjlighet att låta fotograferandet gå i perioder.

  • MargaretaG

   Ja, det var nog det som stressade mig alldeles i onödan ifjol då jag inte fotade så mycket. Halvfart känns perfekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *