Frihet, …

smaka på ordet och känn, känslan av frihet och hur vi kan känna oss i olika sammanhang. Alla har inte den friheten och just här och nu pågår det stort förtryck med mycket tvång i olika delar av vår värld. Därför ar det viktigt att vi värnar om den, friheten att göra och utrycka oss fritt .
En känsla av frihet är också att kunna säga att nu är jag klar och har gjort det jag förutsatte mig att klara i år. Även om jag i sluttampen bestämde mig för att gå från 365 till 180 foton 2022. Den friheten fanns och var även nära att ge upp då min sida kraschade och inte såg att just denna fotoutmaning låg kvar . Har i alla fall arbetat lite och kunna återställa en del av det övriga och kan nu slappna av och njuta att ytterligare ett år förflutit och jag finns kvar här och nu.

Tyvärr har jag inte hunnit besöka så många deltagare, det har varit mycket och min frihet att kunna prioritera livet är underbart. Resten av året får jag ta tillbaka det jag missat samtidigt som jag är stolt att jag fixade det, även om mitt fotande legat i dvala under en längre period fick jag ihop mina tolkningar av de olika teman som fanns att välja på samt mina egna 26 stycken.

*

*

Frihet nr 26 egna teman – 180 av 180 foton 2022
Mina egna teman hittar du här – Egna teman

Min utmaning hittar du här 365 foton 2022

Du hittar fler deltagare på hemsidan hos 365 foton 2022

4 Responses

 1. Åke

  Härlig bild med mycket passande tema. Frihet ja… det är ett måste i denna värld. Denna bild påminner mig om när jag åkte parasailing för då var man fri och det bästa var det tysta. Stillheten med lite brus typ. Känns också igen då man står på ett par vattenskidor och njuter av havet.

  • MargaretaG

   Tack och apropå parasegling så har jag fotat några sådana under min resa – får bli ett tema någonstans.

 2. MargaretaG

  Tack och när den kom så kändes det befriande. Fast, lite kändes det som att jag missat det viktigaste kanske att få inspiration av er alla andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *