En explosion i naturen, …

posted in: Avsändare Margareta | 14

sker för tillfället just nu. I förra veckan åkte jag ner till Linköping för jobb och fick uppleva både svensk sommarvärme och se växtligheten rusa fram. Igår kom vi hem till ett soligt Luleå, inte fullt lika varmt men helt okej.

Jag var sjuk veckan innan resa och känner nu när jag försöker skriva något att mitt huvud fortfarande inte har hunnit ikapp. Här växer inga nya tankar och det är synd för det finns så mycket att skriva om växter och det som händer runt oss i naturen.

Men bjuder på tre bilder från gräsmattan på tomten i Linköping.

Kort och gott, det finns både en och annan växt på mina bilder vilket också är veckans tema hos Gemsweeklyphotochallenge

14 Responses

 1. helenthalen

  Vilka ljuva bilder på växterna i gräsmattan! Underbara! Våren har kommit med rekordfart och växtligheten formligen exploderar.

  • MargaretaG

   Ja, den kom trots att det inte kändes lika hoppfullt varje dag.

  • MargaretaG

   Tack och det är nog min grej lite, inte mycket för de knivskarpa bilderna även om de är vackra hos andra.

 2. "LillaSyster"

  Ja det har verkligen exploderat. Om jag får en lucka i schemat imorgon ska jag knata iväg och kolla läget i trädgårdsföreningen – tror att det är vackert där nu. Ha en skön solig kväll!

  • MargaretaG

   Trädgårdsföreningen. låter som en spännande plats och är det i Linköping vet jag ju hur mycket det finns att se men här i Luleå har vi inget sådant.

 3. paulamerio

  Hej, ja explosion råder nu i naturen, dag för dag skulle man fota samma växter och träd och de skulle ske otroliga förändringar. Nästan skönt att det ska bli svalare så även vi´som är lite långsamma av oss hinner njuta. Så vackra växtfoton du bjuder på

  • MargaretaG

   Lite sen med mina svar så nu har explosionen stannat upp lite, regn och kallt idag. Tack och en del hittade jag.

 4. BP

  Otroligt läckra bilder där du har lekt med både skärpa och ljussättning. Himla mjukt och konstnärligt! Bra jobbat!
  Så du reser fortfarande ner till Linköping och jobbar. Å visst har naturen exploderat även här. PÅ bara några få dagar har träden blivit gröna och gräsmattorna täcks av alla slags blommor. Cirka tre veckor tidigare än ifjol om jag minns rätt. Inte mig emot såklart.

  • MargaretaG

   Tack, ja jag försöker och ibland blir det bra. Inte som ofta som förr men det händer. Ja, nu har den till och med kommit hit även om det är kallt och regnigt idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *