Över mitt förstånd, …

posted in: Avsändare Margareta | 9

bildas det ibland något som kan likna mig vid en biodlare med full utrustning. Du har väl sett hur en sådan ser ut och rör sig? Ingenting kommer in och lika lite kommer ut samtidigt som en massa skit dräller kvar där inne, de går och rör sig som att de inte har hunnit i tid till toaletten. Just idag har varit en sådan dag och den är inte slut än.

I mitt förra inlägg skrev jag något om att inte vara den vassaste kniven i lådan och det verkar stämma på fler punkter. Men att sätta sig vid datorn och fundera över veckans temaord ”över” är avkoppling och så lägger jag det där tomma förståndet åt sidan, det kommer en ny dag i morgon. Det finns oändligt många synonymer till ordet över och min första tanke tidigare i veckan var att vår Spanienresa nu var över för denna gång. Men så kikade jag in hos några under gårdagen och där fanns tolkningen redan, Beppan hade också varit ute och rest. Vad tusan skulle jag nu hitta på eller köra på samma?

Har fortfarande inte bestämt mig, är nog biodlardräkten som inte riktigt kommit av. Känner nu doften av stekos från köket och gissar på fisk. Gissar? Jag vet att det är pasta med lax och någon kall cremé fraichesås, så varför ska jag sitta här och låtsas som att jag inte vet. Vi har ingen stor paradvåning där vi kan gå vilse utan en enkel lägenhet och fortfarande kommunicerar vi med och inte över varandra.


-Tack för maten och så skyndade jag mig tillbaka hit för nu hade jag bilderna.


Några riktigt härliga överhuvuden träffade vi på i Parque del Drago i Icod de los Vinos, en bit utanför Santa Ursula. Trädet ”den tusenåriga draken” var också helt klart över våra huvuden, en park som jag kunnat gå runt i många timmar med kameran och hittat de små detaljerna.

Över är det inte hos Gemsweeklyphotochallenge men väl temaordet denna vecka och ett flertal andra tolkningar hittar du där. idag fick jag till några över men inte stor variation på bilderna där tog min fantasi slut eller tid för framkallning kanske.

Jag fick en fin och tänkvärd liten bok av min svärdotter och hon visste inte ens att jag samlade på sådana. I alla fall så gjorde jag ett litet kort med en av texterna ur boken ”för alla dagar” som jag avslutar dagens inlägg med. Finns risk för att det blir en vana.

9 Responses

 1. Beppan

  Härliga bilder på de ståtliga överhuvudena!
  Och så vackert kort med tänkvärd text.
  Jag har också en passion för sådana.
  Så kul att para ihop favoritfoton med fina textsnuttar….

 2. bjorgnin

  Heisann, flotte bilder over her, det er bare å gruble litt, så kommer ideéne over en … kreativ løsning på utmaningen!

 3. paulamerio

  Tack för ditt humoristiska härliga inlägg till temat!

 4. Ditte

  Lätt hänt att missa dejten med livet och så var det också över. Ja, kanske både dejten och livet…
  Spännande tolkning! Här har du fått in och med en hel del vishet och humor. Gillas! Bilderna till inlägget är jättebra och undra om tuppen tycker eller tror att det är över för denna gång. Han ser lite lättad ut.

 5. BP

  Hahaha! Det var då ett väldigt genomtänkt inlägg och du lyckades fundera över det mesta såg jag;-) Sedan gillade jag dina bilder skarpt, speciellt den stora med tuppen. Han ser ut att hålla på med morgongymnastik i Arlafabriken, eller den kanariska motsvarigheten då;-) Bra jobbat:-)

 6. "LillaSyster"

  Så sant det där sista. man måste ta tillvara på varje dag och leva i nuet. Vilket stort träd och vilka fina fjäderdräkter =) Lax lät också gott =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *