Fordonets nytta, …

posted in: Avsändare Margareta | 4

är många och i veckan var jag glad att vi kunde nyttja en traktor när det skulle hämtas ved till vinterns bastubad och skön brasvärme i stugan, några lass blev det och burit och staplat har jag. En stad som känns ganska miljövänlig genom cykeln som transportmedel är absolut Köpenhamn, även lätt att parkera och är den även färggrann så syns den om du skulle glömma vart du lämnade den och som sagt inga utsläpp. Vi försöker att hinna med ett besök på Classic MotorMeet  i Haparanda när det går av stapeln i juli för att titta på alla nyputsade och glänsande bilar. Jag är inte de minsta intresserad av bilar men tycker det är kul att fota detaljer och även de som är så fula att det är underbara.

På något sätt rusade denna vecka fortare än jag hann med och har tydligen hoppat över den då jag gick upp för att kolla om temat för fordon var upplagt – hmmm … det är ju dags för nästa veckas tema men hinner nu i sista minuten lägga upp mitt bidrag.

Veckans tema – fordon – hos Gems weekly photochallenge. Kika in där så ser du hur andra tolkat ordet.

4 Responses

 1. bpz3

  Ja, ja tiden går fort när man har roligt, och det verkar du ha;-)
  Härliga bilder till temat och himla synd att du inte hann. Men bra att du ändå la upp inlägget:-)
  Åsså fick du ju lite (ofrivillig) motion också. Å bastu, det vet jag ju att de flesta som bor norr om Gävle älskar;-)
  Den gamla bilen älskar jag. Å i motsats till dig är jag faktiskt mycket intresserad av bilar och motorcyklar. Men tyvärr har de flesta events som förut fanns runtom i Stockholm lagts ned. Himla synd!
  Ett toppen bidrag som liksom inte fick den uppmärksamheten som det förtjänade;-)

  • MargaretaG

   Tack och det är ju kul att lägga upp när jag liksom börjat lite igen och sedan försvinner som mitt engagemang när nästa tema redan är på gång.

 2. paulamerio

  Vinterns bastubad, där blev jag redan grön av avund. Vi är också lika så tillvida att jag inte heller är bilintresserad. Inte ett smack, men de gamla och rostiga är lite småkul. Och visst hann du med temat, nu får du börja tänka i gult..Trevlig söndagkväll från pörtet

  • MargaretaG

   Ja, det har jag redan gjort hittade lite gult när jag letade fordon =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *