Min favoritspelare, …

alla kategorier oavsett vad det gäller och träning ger absolut färdighet. En stilstudie av en boulespelare som inte bryr sig om så mycket över reglerna utan går sin egen väg för att nå sitt mål. Här lyfter vi på fötterna, spelar åt alla håll och inte tillåter att andra vinner – det är att gå sin egen väg. =) Många bilder blir det när väl Teddan och kameran vistas i samma miljö, samtidigt.

Det är nästan på dagen tre månader sedan jag sist var in på denna sida och inser hur tydligt det är att jag inte har ambitionen eller kanske mer inspirationen till att sitta vid datorn när jag inte behöver. Kameran den ligger nästan bortglömd bland alla övriga kameragrejer. Jag har det inte kvar, det försvann och känner inte heller att det är på väg tillbaka. Egentligen tror jag många dagar att, idag ska jag och det ska bli så kul. Tyvärr är jag just nu lite som, -Många tankar och idéer men lite verkstad.

Visst finns det lite bilder att lägga upp från året och kanske, men jag är nog inte den som ska lita på mig själv, än hur mycket jag vill och önskar. Ska i alla fall försöka lägga upp, kanske tio om dagen eller en varannan månad, får se hur det går och just nu känns det lite kul igen – tills det att jag stänger ner. Kanske är jag raderat från temalistan då jag varit inaktiv mer än sex veckor, sådana är reglerna och det kan jag förstå.

Något av det trevligaste med ett fototema är att besöka andra och se på deras tolkningar och fina bilder av ett ord eller en mening. Jag har tittat på en hel del men då datorn också legat i vila, förutom vid arbete, har det inte heller blivit att kommentera då jag verkligen inte gillar att skriva i telefonen och det går för sakta. Det är något jag borde börja träna på mer men pekfingervalsen är inte min grej och fingrarna klarar inte av det lilla tangentbordet på annat sätt.

*

196 Min favoritspelare– 20 av 183 2024
Mina egna teman hittar du här – Egna teman
Min utmaning hittar du här – Fotoutmaningen 2024
Du hittar fler deltagare på hemsidan hos 365 foton 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *